Aktüerler Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı

Değerli üyelerimiz,

Aktüerler Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı, yönetim kurulunun 29 Ocak 2024 tarihli kararına istinaden 13 Mart 2024 tarihinde Sompo Sigorta Rüzgarlıbahçe Mah. Çampınarı Sok. No: 10 Beykoz İSTANBUL adresinde saat 14:30'da düzenlenmiş olup, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamamıştır. 22 Mart 2024 Cuma günü saat 14:30'da BYOTELL Kozyatağı Saniye Ermutlu Sk. No:3 Kadıköy İSTANBUL adresinde toplanılmış olup, açılış ve yoklama yapılmış ve genel kurul için çoğunluk sağlandığı görülmüştür.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, kahraman şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının, gündemdeki maddelerin görüşülmesi üzere, başkan Cemal Emre Doğan, katip üyeler Onur CANDAŞ ve Büşra AKGÜMÜŞ olmak üzere divan heyeti seçilmiştir. 2022 Mart - 2024 Mart dönemine ilişkin Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve Denetim Raporu okunmuştur. 2024 ve 2025 dönemi için tahmini bütçe ve aidatlar görüşülmüştür. Dernek giriş aidatı yıllık aidat tutarının 15%’i ve yıllık aidat tutarı brüt asgari ücretin 20%’si olarak oybirliği ile onaylanmıştır. 2024 yılı dernek giriş aidatı 600 TL ve yıllık aidat tutarı 4.000 TL olarak kararlaştırılmıştır. Toplantıda yönetim ve denetim kurulları, oy birliği ile ayrı ayrı ibra edilmiştir. Genel kurulda, tüm dernek organlarının seçimleri tamamlanmıştır. Dilek ve temennilere geçilmiştir. Derneğin Genel Kurulu, gündem ve tüzüğe uygun olarak yerine getirilerek saat 16:00’da bitirilmiştir.

Yönetim kurulu seçiminin ardından gerçekleşen ilk toplantıda Cenk Yalçın başkan, İbrahim Çakır başkan yardımcısı, Aylin Yalçın Avcı genel sekreter, Yetkin Tuncay sayman, Prof. Sevtap Kestel ise halka ilişkiler, organizasyon ve eğitim sorumluluğu görevlerine seçilmiştir. Denetim kurulunda, İnanç Duyar, Halil Kolbasi ve Yusuf ARSLAN görev almıştır.

Yeni dönemin derneğimize hayırlı olmasını dileriz.